3 suisses

26 feb. 2011

Putera telepatiei



Cuvantul Telepatia provine din cuvintele grecesti - tele - care inseamna " la distanta " si - pathos - care inseamna " sentiment " sau " pasiune " .
Noi , oamenii comunicam telepatic cu persoane foarte apropiate , parinti , copii sau prieteni apropiati de care suntem legati sufleteste .Poate ti s-a intamplat  sa simti cand cineva drag este in pericol , sau cand te gandesti la o persoana si primesti un semn de la ea - un telefon, un mesaj , o scrisoare. Uneori iti vine in gand chipul unei persoane dragi , fara sa te fi gandit la ea .

Toate aceste lucruri sunt posibile  tocmai datorita legaturilor sufletesti dintre voi .Telepatia se manifesta in stransa legatura cu starea voastra emotionala . Femeile sunt mult mai receptive la mesajele telepatice decat barbatii.
            Iata ca telepatia , aceasta comunicare la distanta care are loc fara cuvinte , fara mijloace tehnice, este un fenomen real . Natura acestui fenomen este inca un mister , dar el se manifesta si astfel unele persoane au abilitatea de a comunica mai usor intre ele.

In incercarea de a fi definita , unii considera ca telepatia este o capacitate fireasca  a fiintei umane , care a fost tot mai putin folosita odata cu dezvoltarea limbajului . Altii cred ca este o abilitate pe care o au numai anumiti oameni. In acest sens s-au facut teste care au demonstrat cu certitudine un lucru : oamenii comunica mai usor pe calea gandului cand trec prin stari sufletesti extreme : momente de mare bucurie, de mare tristete sau atunci cand au sentimentul de teama .Un caz special sunt gemenii , care au pastrat aceasta capacitate intr-o forma mai accentuata decat ceilalti .
          
Daca telepatia ar inlocui cuvintele :
 - comunicarea ar fi instantanee ;
 - nu ar putea fi impiedecata de nici un obstacol ;
 - nu ar depinde de mijloace de comunicare ;de ex: telefonul ;
 - nu ar mai fi nevoie de traduceri dintr-o limba in alta ;
 - ar fi un avantaj extraordinar pentru cei cu probleme auditive ;
 - ar activa profund sentimentele , gandurile , trairile referitor la persoane dragi .
          
Pentru a comunica telepatic ai nevoie de liniste si multa concentrare asupra persoanei cu care vrei sa comunici si asupra gandurilor pe care vrei sa i le transmiti . Repeta acest exercitiu in liniste, ori de cate ori ai ocazia si rezultatele vor fi pozitive .                                  


Atentie : ai nevoie de perseverenta !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More