3 suisses

9 apr. 2011

Alunga vibratiile negative



Sunt lucruri aparent simple care te ajuta sa beneficiezi de energie vitala in maniera cea mai buna  . In esenta putem invata cum sa inlaturam vibratiile negative si cum sa producem armonie si abundenta de energie buna in jurul nostru .
               Respecta echilibrul yin-yang . Yang simbolizeaza actiunea , yin relaxarea.Ca sa existe armonie este necesar un echilibru intre cele doua .Materia si formele sunt fie yang, fie yin . In functie de alegerea lor depinde calitatea energiei din mediul in care locuim . Materialele dure , netede si stralucitoare - sticla , otel , marmura sunt yang , iar cele grele - lemn , stofe groase sunt yin . Liniile curbe cu exceptia cercului sunt yin , iar dreptele sunt yang .
               In mod ideal locuintele noastre ar trebui sa beneficieze de o generoasa lumina naturala . Ea este producatoare de energie buna care ne va dinamiza intreg spatiul vital .
               Usa de la intrare nu trebuie sa fie blocata de draperii , mobile voluminoase , haine si incaltaminte in dezordine.Energia vitala intra prin miscari circulare , deci nu are voie sa se izbeasca de obstacole . Intrarea trebuie sa fie bine luminata pentru a permite cale libera energiei vitale .
               Praful si dezordinea sunt doi consumatori de energie vitala . Este bine sa arunci lucruri inutile , ziare vechi . Curata des geamurile si oglinzile din casa , iar dupa ce ai terminat curatenia generala deschide larg ferestrele pentru a permite energiei luminii sa intre.
               Pentru o ambianta placuta este bine sa se instaleze o lumina deasupra locului de luat masa , iar numarul de scaune sa fie totdeauna par , pentru armonie .
               Pe timpul noptii este bine ca aparatele electrice sa fie inchise.Undele lor perturba energia sa circule .
               Patul este locul de reincarcare a bateriilor cu energie . De aceea el nu  trebuie sa fie orientat cu tablia la geam , sa nu aiba o oglinda in fata , sa nu se doarma cu picioarele catre usa camerei .
               Arunca vesela ciobita , ustensilele deformate sau obiectele electrocasnice defecte . Blocheaza energia vitala .
               La alegerea perdelelor evita sa le  cumperi pe cele in dungi , groase sau in culori inchise . Prefera sa fie materiale subtiri si in culori pastelate , in armonie cu mobila si culoarea peretilor .
               La alegerea plantelor de interior evita sa le achizitionezi pe cele cu frunze rigide sau ascutite , este bine sa alegi plante cu frunze late . Daca plantele sunt bolnave incearca sa le tratezi , daca nu reusesti mai bine arunca-le . Nu pastra buchete de plante uscate - se spune ca sunt simbolul mortii . Ai grija de plantele tale si incearca sa le asezi , pe cat posibil, in coltul de sud-est al locuintei .
              Culoarea peretilor este foarte importanta . De aceea aveti grija la alegerea culorilor si cum faceti combinatiile : orange ,rosu , galben sunt culori yang , iar verde , albastru si maro sunt yin . 
              Parfumul are si el puterea de a influenta energia unei camere . Lumanarile , betisoarele , lampile parfumate se aleg in functie de spatiu si anotimp .

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More