3 suisses

13 apr. 2011

Castiga bani online scriind articole

In momentul de fata exista diferite posibilitati de a castiga bani online, dar mare parte din ele presupun foarte mult timp pierdut sau sunt pure pacaleli. Cea mai simpla, curata si dovedita metoda este de a scrie articole pentru diferite site-uri ce platesc in functie de numarul de afisari ale articolelor, click pe reclamele ce ruleaza pe paginile lor. Unii platesc prin paypal, altii prin google adsense, altii prin ambele. In primul rand trebuie sa ai cont pe paypal si pe google adsense pentru a incepe. E preferabil sa cunosti limba engleza suficient de bine pentru a scrie un articol de minim 300 de cuvinte. Subiectele ce pot fi abordate sunt multiple, inchegate in cateva mari categorii precum Sanatate, Frumusete, Auto, Stiri, Stiinta, etc. ramificate in sub-categorii.

Se pot face de la 10 dolari lunar pana la sute si mii de dolari in functie de articolele postate, cate vizualizari primesc, cate clickuri pe reclame inregistreaza.
In primul rand, pentru a avea succes in postarea de articole ce au sansa sa aiba un trafic mare, trebuie sa aveti putine cunostinte de optimizare a articolelor; adica alegerea cuvintelor cheie in asa fel incat sa va asigurati ca acestea au minim 1000 de cautari lunare si o competitie de cel putin 30.000 de site-uri. Pentru verificarea acestor parametri puteti folosi google adwords iar pentru verificarea competitiei scrieti cuvantul cheie selectat intre ghilimele in casuta de cautare a google. Acolo unde e numarul de rezultate gasite veti vedea cu cate site-uri ce au articole optimizate pe exact acel cuvan cheie, concurati.

Exista mai multe site-uri unde puteti posta articole, dar cel mai bun, adica cel din care am castigat pana acum cel mai bine este TRIOND fiind singurul care plateste anumite sume in functie de vizualizari, avand facilitatea de a vira platile lunar prin paypal si ofera posibilitatea de a castiga si din google adsense si de a posta link-uri de afiliat daca aveti asa ceva, castigand din nou si de acolo.

Pentru a va face un cont gratuit pe Triond CLICK AICI.
Incepeti si publicati articole insa nu va asteptati sa castigati sute de dolari din primele doua luni. In functie de numarul de articole publicate este si castigul, cu cat aveti mai multe cu atat veti castiga mai multi bani online scriind articole.

Majoritatea celor care scriu au declarat ca in prima luna au castigat pana in 10 dolari, in a doua in jur de 50-100 iar din a treia luna minim 250 de dolari.
Inca ceva: odata scrise articolele iti vor genera venit lunar, PE VIATA, sau cel putin cat va functiona site-ul, adica cel putin 10 ani, avand in vedere ca ei castiga sute de mii de dolari lunar din reclame.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More