3 suisses

9 apr. 2011

Trucuri simple sa te lasi de fumat

Citesti pe fiecare pachet de tigari mesaje alarmante , platesti preturi mereu mai mari , ai vrea sa le raresti sau sa le lasi , dar lucrurile nu sunt simple si de cele mai multe ori  scapa de sub control .
                Nu trebuie sa fii mereu atentionat ca trebuie sa renunti la tigari , trebuie sa doresti tu acest lucru . Si " daca vrei , poti " suna cunoscut .  Asa ca vointa este primul pas .
                Din momentul in care te hotarasti sa renunti la tigari , ocoleste cercurile de fumatori , pauza pe care o petreci la o tigara se poate schimba .
                Incearca sa renunti la cafeaua de dimineata , pentru ca sigur o asociezi cu o
 tigara  .
                Daca vei planifica activitati in aer liber , plimbari , si tot ce te va scoate din rutina si iti va da o stare de spirit buna , poate gestul de a aprinde o tigara va fi uitat .
                Frica de kilograme in plus in cazul in care renunti la tigari este de fapt un mit .
Este adevarat ca arzi cu 100 de calorii mai putin , pe zi , dar cu un regim de viata echilibrat se poate trece cu bine peste perioada critica . Metabolismul se va reface in cateva saptamani si vei putea  sta la distanta de tentatii culinare care sa inlocuiasca tigara .
                Cu banii pe care ii dai pe tigari intr-o luna , poti sa-ti planifici un weekend placut sau sa-ti cumperi fructele necesare in alimentatia zilnica . 
                Poti incerca produse antitabac din magazinele naturiste , cum ar fi : spray-urile si  plasturii cu efect antitabac , tigari din plante medicinale , guma de mestecat cu nicotina, toata aceasta gama de produse fac mai usoara renuntarea .
                Exista si tigara electronica care contine nicotina , dar nu contine substante nocive si nu ii face pe nefumatorii din jurul nostru sa inhaleze fum.
                In final, daca nu reusesti sa lupti de unul singur , poti cere sfatul unui specialist in terapiile antifumat .

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More